Θεραπευτικό – Χαλαρωτικό Μασάζ και Εναλλακτικές Θεραπείες

με την Joanne Τσακάκη και την Μαρία Πιλαβίου

Η  Joanne και η Μαρία ελπίζουν να συνεισφέρουν στο να νοιώθετε ήσυχοι και ήρεμοι,  προσφέροντάς σας την πλατιά γνώση τους και τη βαθιά τους διαίσθηση για το ανθρώπινο σώμα και πνεύμα, με μία θεραπευτική αγωγή επαγγελματικού μασάζ και εναλλακτικής θεραπείας.

Το Μασάζ (Massage)

Το μασάζ είναι μία θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιείται σε μεγάλη έκταση, τόσο σε υγιή άτομα όσο και σε ασθενείς. Είναι ένα σύνολο από καθορισμένες μηχανικές επιδράσεις πάνω στην επιφάνεια του σώματος, όπου οι αρχαίοι Έλληνες και ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσαν από το 430 π.Χ. και οι χώρες της Ανατολής 5.000 χρόνια πριν. Βασική αρχή του μασάζ είναι η αποκατάσταση των διαταραγμένων λειτουργιών όλου του οργανισμού και η βελτίωση των φυσικών και διανοητικών ικανοτήτων του ατόμου. Το μασάζ χαλαρώνει τους μυς, φέρνει ευλυγισία, μειώνει το στρες, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει τη λειτουργικότητα των αρθρώσεων, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και βοηθά στην ανακούφιση των πονοκεφάλων. Συνεπώς προσφέρει χαλάρωση και ευεξία!

 

Μασάζ με Έλαια (Full Body Oil(με την Joanne)

Στο μασάζ με έλαια, ο θεραπευτής περιποιείται τον δέκτη δουλεύοντας ολόκληρο το σώμα. Είναι ένας συνδυασμός από διάφορες τεχνικές όπως η Αρωματοθεραπεία, η Σουηδική χειρομάλαξη, η Ταϊλανδέζικη μάλαξη με έλαια (thai oil), η Ταϊλανδέζικη τεχνική των κάτω άκρων (thai foot massage), η μάλαξη σε βάθος των ιστών (deep tissue), η τεχνική: Χορός του αντιβραχίονα (forearm dance), η θεραπευτική Ινδική Αγιουρβέδικη και η Παραδοσιακή Θιβετιανή μάλαξη. Το μασάζ με έλαια πέρα από τη χαλάρωση του μυϊκού συστήματος και την ομαλή ροή της ενέργειας που προσφέρει, φροντίζει την επιδερμίδα και αφήνει μια αίσθηση ανάλαφρη και ισορροπίας.

Προσωρινά μη διαθέσιμη υπηρεσία

 

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ (Με την Μαρία)

Το Π.Τ.Μ. είναι ένα από τα τέσσερα μέρη της Παραδοσιακής Ταϊλανδέζικης Ιατρικής και πρόκειται για μια ενεργητική, ενεργειακή και έντονη μορφή μάλαξης. Ο θεραπευτής χρησιμοποιώντας τα χέρια, τους αγκώνες, τους αντιβραχίονες (πήχεις), τα γόνατα και τα πόδια του, βοηθά το σώμα να κάνει εκτάσεις όμοιες με αυτές της γιόγκα, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το ονομάζουν, «παθητική γιόγκα». Βασικό χαρακτηριστικό του Π.Τ.Μ. είναι οι πιέσεις που ασκεί ο θεραπευτής πάνω στις ενεργειακές γραμμές του σώματος (Sen), βοηθώντας την ροή της ενέργειας . Δεν χρησιμοποιούνται έλαια και ο ρουχισμός πρέπει να είναι άνετος.

60 λεπτά: 45 / 90 λεπτά: 65

 

Ταϊλανδέζικο Μασάζ για τα πόδια (με την Joanne)

Το Ταϊλανδέζικο μασάζ για τα πόδια είναι προέκταση του παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου μασάζ και εμπεριέχει στοιχεία ρεφλεξολογίας. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα δάκτυλα του και ένα ειδικό ξύλινο εργαλείο (reflexology wooden probe tool), για να εφαρμόσει πιέσεις στα πέλματα καθώς επίσης και ανάλαφρες τεχνικές μάλαξης στις γάμπες, στις κνήμες και στα γόνατα. Εκτός από την ανακούφιση που προσφέρει στα πόδια, αυτή η τεχνική μάλαξης βοηθάει και την λειτουργία βασικών εσωτερικών οργάνων του σώματος.

Προσωρινά μη διαθέσιμη υπηρεσία

 

Πλάτη, Αυχένας, Κεφάλι, Ώμοι και Χέρια Μέθοδος με λάδια (με την Joanne)

Αυτό το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες εκείνων που έχουν περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή τους, και/ή σε εκείνους που έχουν περιορισμένης έκτασης σωματικό άλγος και πόνους, «ενοχλήσεις» ή εντάσεις στο επάνω μέρος του σώματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα αρχίσετε να νοιώθετε την ανακούφιση των συγκεκριμένων περιοχών και καθώς θα αυξάνεται η ροή του αίματος, θα αρχίσει η θεραπεία. Ανάλογα με την κατάσταση και τις αιτίες της, θα αρχίσετε να νοιώθετε λίγο μετά μια αίσθηση «απελευθέρωσης» ή ένα «ξαλάφρωμα των ώμων», καθώς η θεραπευτική διαδικασία θα συνεχίζεται.

Προσωρινά μη διαθέσιμη υπηρεσία

 

Πλάτη, Αυχένας, Κεφάλι, Ώμοι και Χέρια Μέθοδος Τάι (με την Μαρία)

Όλα τα οφέλη του Παραδοσιακού Μασάζ Τάι είναι τέτοια που να ταιριάζουν με τις ανάγκες αυτών των περιοχών, που έχουν ένταση είτε από κάποια λάθος στάση του σώματος ή από στρες. Με τις ρυθμικές πιέσεις στις γραμμές της ενέργειας και το βαθύ τέντωμα των μυών, τα μπλοκαρίσματα, που είναι αιτία δυσλειτουργίας, θα χαλαρώσουν. Η αίσθηση που θα έχετε στη διάρκεια αυτής της συνεδρίας μοιάζει πολύ με εκείνη του ανακουφιστικού τεντώματος, της γενικής χαλάρωσης και γαλήνης. Κινητικότητα, ευλυγισία και μια ευρύτερη σειρά κινήσεων στις συγκεκριμένες αρθρώσεις, είναι τα σωματικά οφέλη που θα κρατήσουν για ένα διάστημα μετά.

Προσωρινά μη διαθέσιμη υπηρεσία

 

Ρέικι (Με την Μαρία)

Το Ρέικι θεωρείται ότι είναι μασάζ της αύρας· είναι μία φυσική, ενεργειακή, θεραπευτική μέθοδος, η οποία προέρχεται από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία. Στην μέθοδο Ρέικι, ο θεραπευτής χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών του για να μεταβιβάσει ενεργειακή θερμότητα στον δέκτη. Είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική. Τα ευεργετικά αποτελέσματα είναι αναρίθμητα, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η σωματική ευεξία, η χαλάρωση, η νοητική ηρεμία και η ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων.

45 λεπτά: 25

 

Για να κλείσετε την θεραπεία σας επικοινωνήστε:

0030 6944750831 (imessage/facetime/whatsapp/ viber)

Ή στείλτε μας ένα email: contact@anasa.info